Tapahtumat

Vuonna 2020 kaikki vapaa-ajan matkoille ja tapahtumiin osallistuvat maksavat oma vastuuosuuden vain ja ainoastaan yhdistyksen tilille. Tilinumero mainitaan aina retken/ tapahtuman lehti-ilmoituksessa. Tämä ei ole yhdistyksen päätös, vaan yhdityksen käyttämä Lappeenrannan Handelsbank ei ota enää 1.1.2020 lähtien käteistä rahaa vastaan, eli yhdistys ei voi enää tilittää rahoja kyseiseen pankkiin, vaan lähin käteistä vastaan ottava Handelsbank on Kouvolassa ja sekin toimii vain ajanvarauksella. Joten emme lähde Kouvolaan asti tallettamaan rahaa.

VAPAA-AIKA JAOSTO TIEDOTTAA

EI ENÄÄ ILMOTTAUTUMISIA!

Lappeenrannan teatterissa Liian paksu perhoseksi ennakkonäytös perjantaina 31.01.2020 klo 19:00.

Väliaikatarjoilun jokainen hoitaa itse.

Liput jaetaan teatterin aulassa rappusten läheisyydessä klo 18.10 – 18.40 välisenä aikana.

Ilman pätevää syytä peruutuksesta laskutetaan normaalin taksan mukaan.

Tervetuloa

Vapaa-aikajaosto

LOMALLA

EI PAIKALLA